Επιτεύγματα Τμήματος

Πρώτο βραβείο για την πρώτη τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια στην Κύπρο στο μεγαλύτερο Συνέδριο Καρδιακής ανεπάρκειας στον κόσμο

Η Δρ Φωτεινή Καλογήρου, μια από τις κύριες ερευνήτριες του έργου και πρώτες αποφοίτους διδακτορικών σπουδών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, και υπό την επίβλεψη της Δρος Αικατερίνης Λαμπρινού, παρουσίασε μέρος των αποτελεσμάτων της μελέτης και κέρδισε το βραβείο “Nurse Investigator award”.
Διαβάστε περισσότερα...

Σημαντική Διάκριση της Διδακτορικής Φοιτήτριας Μελίνας Ευριπίδου

Η κ. Μελίνα Ευριπίδου, κλινική νοσηλεύτρια και Υποψήφια Διδάκτωρ  στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, έλαβε υποτροφία για την διεξαγωγή της έρευνας της  από το ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 (http://www.leventisfoundation.org/el/).
Διαβάστε περισσότερα...

Διάκριση Τμήματος Νοσηλευτικής ΤΕΠΑΚ Academic Ranking of World Universities

Ο φορέας Academic Ranking of World Universities (ARWU), γνωστός ως λίστα της Σαγκάης, για το 2018, ανακοίνωσε την επιμέρους κατάταξη των Πανεπιστημίων για κάθε ευρύτερη επιστημονική περιοχή και για ειδικά ακαδημαϊκά αντικείμενα. 
Διαβάστε περισσότερα...

Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Ναϊρόμπι και την Ιερά Μητρόπολη Κένυας

Στα πλαίσια της διεθνούς συνεργασίας η Δρ Χριστιάνα Κούτα και η Δρ Έλενα Ρούσου επισκέφτηκαν το Πανεπιστήμιο της Ναϊρόμπι στη Κένυα, όπου υπογράφτηκε διμερής συμφωνία για κινητικότητα φοιτητών και διδακτικού προσωπικού, ως επίσης και συνεργασία σε ερευνητικά προγράμματα.
Διαβάστε περισσότερα...

Διάκριση μελέτης στα πλαίσια διδακτορικής διατριβής του Τμήματος Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Η έρευνα που διενεργήθηκε από τον υποψήφιο διδάκτορα του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ, Στέλιο Ιορδάνου υπό την επίβλεψη του πρώην Αναπληρωτή Καθηγητή Βασίλη Ραφτόπουλου στη ΜΕΘ Β’ του ΓΝ Λεμεσού κατάφερε να προκριθεί ανάμεσα στα φαβορί για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα βραβεία Patients Safety Awards 2018 - Recognising and rewarding excellence in healthcare, τα οποία πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο Λονδίνο.
Διαβάστε περισσότερα...