Τελετή Βράβευσης πρωτευσάντων φοιτητών της Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας


Η Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου βράβευσε για πρώτη φορά μετά την αυτονόμηση του Πανεπιστημίου, τους πρωτεύσαντες προπτυχιακούς φοιτητές και Φοιτήτριες των τριών Τμημάτων της. Έχουν βραβευθεί οι δύο αποφοιτήσαντες φοιτητές που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία σε κάθε κατεύθυνση, καθώς επίσης και οι φοιτητές 1ου, 2ου και 3ου έτους κάθε Τμήματος που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία ανεξαρτήτως κατεύθυνσης.

Η σεμνή, αλλά εξαιρετικά πετυχημένη τελετή βράβευσης, πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου 2012, στο Ξενοδοχείο CURIUM PALACE, σε μία κατάμεστη αίθουσα, γεγονός που καταδεικνύει την καθολική    εκτίμηση της κοινωνίας για το πολύπλευρο έργο που επιτελεί  η Σχολή, καθώς και το αδιάλειπτο ενδιαφέρον και τη στήριξη όλων των φορέων στην προσπάθεια του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου για επιστημονική   και τεχνολογική αναβάθμιση του τόπου.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος και Μέλη του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου, η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου, το Μέλος της 1ης Διοικούσας Επιτροπής και νυν Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών, Καθηγητής Θεόδουλος Καττάμης, Μέλη του Σωματείου Φίλοι του ΤΕΠΑΚ, Εκπρόσωποι των Χορηγών, Γονείς, Φοιτητές και Φοιτήτριες.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής, Αναπληρωτής Καθηγητής Κρίστης Χρυσοστόμου, στην προσφώνησή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, τα τρία Τμήματα της Σχολής καλύπτουν τομείς που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και αποτέλεσαν τη βάση για τον καθορισμό της ονομασίας του Πανεπιστημίου.  Κατάφεραν να προσκομίσουν σημαντικά ποσά ερευνητικής χρηματοδότησης μετέχοντας σε ερευνητικούς διαγωνισμούς υψηλής ανταγωνιστικότητας, τόσο στην Κύπρο  όσο και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα το ΤΕΠΑΚ να ενταχθεί στον παγκόσμιο χάρτη των Πανεπιστημίων με σημαντική και επιτυχημένη έρευνα.

Μετά τις εξελίξεις στον τομέα των υδρογονανθράκων στην περιοχή της Κύπρου, η Σχολή επεξεργάζεται πρόταση για  δημιουργία Τμήματος Χημικών Μηχανικών, το οποίο σε συνεργασία με τα υφιστάμενα Τμήματα και Σχολές του Πανεπιστημίου θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες που αναμένεται να προκύψουν από την εξόρυξη, επεξεργασία και διανομή του αερίου. Ένα Τμήμα με ερευνητική δραστηριότητα στον τομέα της Μηχανικής χημικών διαδικασιών, προσανατολισμένο στα θέματα Ενέργειας, Βιοχημικής  και Χημικής Μηχανικής, εξειδικευμένο σε υλικά ενέργειας και βιοϋλικά, θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στη Σχολή που θα της επιτρέψει να έχει ενεργό ρόλο στις προκλήσεις που αναφύονται στον ενεργειακό ορίζοντα και σε άλλους τομείς τεχνολογικής αιχμής.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, Δρ. Δημήτρης Κοντίδης, χαιρέτησε την παρουσία στην εκδήλωση των Επαγγελματικών και Επιστημονικών Συνδέσμων, καθώς επίσης και των Εταιριών που δραστηριοποιούνται σε σχετικούς κλάδους.   Σημείωσε το γεγονός ότι η Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας, που για αρκετό κόσμο θεωρείται και ως η ναυαρχίδα Σχολή του Πανεπιστημίου, διατηρεί και ενισχύει τους δεσμούς της με τη Βιομηχανία και τα αναγνωρισμένα Επαγγελματικά Σώματα προκειμένου να μεγιστοποιήσει το όφελος των φοιτητών της και ανακοίνωσε ότι, εντός του επόμενου μήνα ολοκληρώνεται και η κατασκευή των νέων εργαστηρίων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής, επί της οδού Ελευθερίας, προσδίδοντας αυξημένες εκπαιδευτικές και ερευνητές δυνατότητες στο Τμήμα, το οποίο κατά την φετινή Τελετή Αποφοίτησης, θα παραδώσει τους πρώτους Διδακτορικούς Τίτλους του ΤΕΠΑΚ, ιστορική εξέλιξη για το Πανεπιστήμιο. 

Η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Τούλα Ονουφρίου σε σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε, σημείωσε ότι οι πρώτοι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου έτυχαν πολύ ευνοϊκής αποδοχής από ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς φορείς και συνεχίζουν τις σπουδές τους με επιτυχία σε κορυφαία Πανεπιστήμια. Δήλωσε την προσήλωση της Σχολής στη συνεχή αναβάθμιση και επιδίωξη της αριστείας σε όλους τους τομείς, καθώς και την αδιάλειπτη μέριμνα για την πορεία των αποφοίτων και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στο ΤΕΠΑΚ, τονίζοντας με αισιοδοξία την προσδοκία για επιτυχημένη συνέχεια.

Ακολούθησε η απονομή βραβείων και αριστείων στους πρωτεύσαντες φοιτητές/φοιτήτριες του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες που βραβεύθηκαν, εκτός από το χρηματικό βραβείο που ευγενικά προσέφεραν οι χορηγοί (εταιρίες, ιδρύματα και οργανισμοί), παρέλαβαν και πιστοποιητικό βράβευσης «αριστείο», για την εξαίρετη επίδοση στα μαθήματα, την επιμέλεια, την αφοσίωση αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Πρωτεύσαντες Φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής.

Βραβείο από την Κοσμητεία  της Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας, για τον πρωτεύσαντα απόφοιτο του Κλάδου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στην Φοίβια Νικολάου.

Η Απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Δρ Δημήτρη Κοντίδη και του Βραβείου από τον Κοσμήτορα της Σχολής Αναπληρωτή Καθηγητή Κρίστη Χρυσοστόμου.

 

Βραβείο από την Κοσμητεία της Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας για τον πρωτεύσαντα απόφοιτο του Κλάδου  Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, στη Θεοδοσία Παναγιώτου.

Η Απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου και του Βραβείου από τον Κοσμήτορα της Σχολής

 

Βραβείο που χορηγήθηκε από την εταιρεία Sprel Ltd για την απόφοιτο με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση του Κλάδου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στην Ξένια  Ανδρέου.

 

Η απονομή του Αριστείου και Βραβείου έγιναν από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Καθηγητή Τάκη Κασπαρή.

 

Βραβείο από το Institution of Engineering and Technology για την φοιτήτρια με την δεύτερη καλύτερη επίδοση του Κλάδου Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Ορθοδοξία Μιτσή.

Η απονομή του Βραβείου έγινε από τον εκπρόσωπο του Institution of Engineering and Technology στην Κύπρο κ Σαββα Σαββίδη και του Αριστείου από τον Πρόεδρο του Τμήματος.

 

Βραβείο από την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου για τον πρωτεύσαντα φοιτητή του Τρίτου έτους Σπουδών, Πέτρο Χαραλάμπους

 

 

Η απονομή του Αριστείου και του Βραβείου έγιναν από τον Πρόεδρο  του Τμήματος.

 

Βραβείο από την εταιρεία  Ransford Properties Ltd για την πρωτεύσασα φοιτήτρια του Δεύτερου έτους Σπουδών Μαρία Αργυρού

 

 

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος και του Βραβείου από την εκπρόσωπο της εταιρείας κα Αννα Αγαπίου.

 

Βραβείο από την εταιρεία Vert et Blanc Enterprices Ltd για τον πρωτεύσαντα φοιτητή του Πρώτου έτους Σπουδών Γιαννάκη Ανδρέου.

 

 

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος και του Βραβείου από την εκπρόσωπο της εταιρείας κα Άννα Αργυρού.

Πρωτεύσαντες Φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών.

 

Βραβείο από την Κοσμητεία της Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας για τον πρωτεύσαντα απόφοιτο του τμήματος Αβραάμ Αβραάμ.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από την Αντιπρύτανη Ακαδημαικών Υποθέσεων, Καθηγήτρια Τούλα Ονουφρίου, και του Βραβείου από τον Κοσμήτορα της Σχολής.

 

Βραβείο από το Ιnstitute of Engineering and Technology για τον απόφοιτο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στον Ανδρέα Κουλέρμο.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών, Αναπηρωτή Καθηγητή Στέλιο Χούλη και του Βραβείου από τον εκπρόσωπο του Institute of Engineering and Technology κο Σάββα Σαββίδη.

 

Βραβείο από το Σύνδεσμο Μηχανολόγων Μηχανικών Κύπρου για τον πρωτεύσαντα φοιτητή του Τρίτου έτους Σπουδών Φοίβο Φράγκου.

 

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος και του Βραβείου από την πρόεδρο του Συνδέσμου Μηχανολόγων Μηχανικών Κύπρο κα Ελίζα Βασιλείου.

 

Βραβείο από την εταιρεία Chr. Mavromati (Pumps) Ltd για τον πρωτεύσαντα φοιτητή του Δεύτερου έτους Σπουδών Χάρη Γεωργίου.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος και του Βραβείου από την εκπρόσωπο της εταιρείας κα Ελίζα Βασιλείου.

Βραβείο από την εταιρεία Vert et Blanc Enterprises Ltd για την πρωτεύσασα φοιτήτρια του Πρώτου έτους Σπουδών Νικολέττα Πραστίτη

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Καθηγητή Θεόδουλο Καττάμη και το Βραβείο από  την εκπρόσωπο της εταιρείας κα Άννα Αγαπίου.

Πρωτεύσαντες Φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής:

Βραβείο από την Κοσμητεία της Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας για τον  πρωτεύσαντα απόφοιτο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής, Ανδρέα Καρασάββα.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από την Αντιπρύτανη Ακαδημαικών Υποθέσεων και του Βραβείου από τον Κοσμήτορα της Σχολής

Βραβείο από το Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου για την απόφοιτο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση Χρυστάλλα Κυριάκου.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής, Αναπληρωτή Καθηγητή Διόφαντο Χατζημιτσή και του Βραβείου από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου κ Νίκο Νεοκλέους. 

Βραβείο από την εταιρεία Miltiades Neophytou Civil Engineering Contractors & Developers Ltd για τους εξίσου πρωτεύσαντες του Τρίτου έτους Σπουδών, Γεώργιο Σταύρου και Γιάννη Βαρβάρη.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος και του Βραβείου από τον εκπρόσωπο της εταιρείας Miltiades Neophytou Civil Engineering Contractors & Developers Ltd. κ Στέλιο Σιώπη.

Βραβείο από την εταιρεία Iacovou Brothers Constructions Ltd για την πρωτεύσασα φοιτήτρια του Δεύτερου έτους Σπουδών Αγγελίνα Χριστοδουλίδου.

 

 

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος και του Βραβείου από τον εκπρόσωπο της εταιρείας Iacovou Brothers Constructions Ltd κ Χριστοφή Χριστοφή.

Βραβείο από τον Σύνδεσμο Τοπογράφων και Αγρονόμων Μηχανικών Κύπρου, για τον πρωτεύσαντα φοιτητή του Πρώτου έτους Σπουδών Βασίλη Καλογήρου.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος  και του βραβείου από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Τοπογράφων και Αγρονόμων Μηχανικών Κύπρου κ Πανίκο Παπαδόπουλο.

Με την ομηρική ευχή στους πρωτεύσαντες «Αιέν Αριστεύειν» έληξε το πρώτο μέρος της τελετής.  

 

Ακολούθησε δεξίωση.

Τελετή Βράβευσης πρωτευσάντων φοιτητών της Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας

Η Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου βράβευσε για πρώτη φορά μετά την αυτονόμηση του Πανεπιστημίου, τους πρωτεύσαντες προπτυχιακούς φοιτητές και Φοιτήτριες των τριών Τμημάτων της. Έχουν βραβευθεί οι δύο αποφοιτήσαντες φοιτητές που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία σε κάθε κατεύθυνση, καθώς επίσης και οι φοιτητές 1ου, 2ου και 3ου έτους κάθε Τμήματος που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία ανεξαρτήτως κατεύθυνσης.

Η σεμνή, αλλά εξαιρετικά πετυχημένη τελετή βράβευσης, πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου 2012, στο Ξενοδοχείο CURIUM PALACE, σε μία κατάμεστη αίθουσα, γεγονός που καταδεικνύει την καθολική    εκτίμηση της κοινωνίας για το πολύπλευρο έργο που επιτελεί  η Σχολή, καθώς και το αδιάλειπτο ενδιαφέρον και τη στήριξη όλων των φορέων στην προσπάθεια του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου για επιστημονική   και τεχνολογική αναβάθμιση του τόπου.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος και Μέλη του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου, η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου, το Μέλος της 1ης Διοικούσας Επιτροπής και νυν Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών, Καθηγητής Θεόδουλος Καττάμης, Μέλη του Σωματείου Φίλοι του ΤΕΠΑΚ, Εκπρόσωποι των Χορηγών, Γονείς, Φοιτητές και Φοιτήτριες.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής, Αναπληρωτής Καθηγητής Κρίστης Χρυσοστόμου, στην προσφώνησή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, τα τρία Τμήματα της Σχολής καλύπτουν τομείς που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και αποτέλεσαν τη βάση για τον καθορισμό της ονομασίας του Πανεπιστημίου.  Κατάφεραν να προσκομίσουν σημαντικά ποσά ερευνητικής χρηματοδότησης μετέχοντας σε ερευνητικούς διαγωνισμούς υψηλής ανταγωνιστικότητας, τόσο στην Κύπρο  όσο και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα το ΤΕΠΑΚ να ενταχθεί στον παγκόσμιο χάρτη των Πανεπιστημίων με σημαντική και επιτυχημένη έρευνα.

Μετά τις εξελίξεις στον τομέα των υδρογονανθράκων στην περιοχή της Κύπρου, η Σχολή επεξεργάζεται πρόταση για  δημιουργία Τμήματος Χημικών Μηχανικών, το οποίο σε συνεργασία με τα υφιστάμενα Τμήματα και Σχολές του Πανεπιστημίου θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες που αναμένεται να προκύψουν από την εξόρυξη, επεξεργασία και διανομή του αερίου. Ένα Τμήμα με ερευνητική δραστηριότητα στον τομέα της Μηχανικής χημικών διαδικασιών, προσανατολισμένο στα θέματα Ενέργειας, Βιοχημικής  και Χημικής Μηχανικής, εξειδικευμένο σε υλικά ενέργειας και βιοϋλικά, θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στη Σχολή που θα της επιτρέψει να έχει ενεργό ρόλο στις προκλήσεις που αναφύονται στον ενεργειακό ορίζοντα και σε άλλους τομείς τεχνολογικής αιχμής.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, Δρ. Δημήτρης Κοντίδης, χαιρέτησε την παρουσία στην εκδήλωση των Επαγγελματικών και Επιστημονικών Συνδέσμων, καθώς επίσης και των Εταιριών που δραστηριοποιούνται σε σχετικούς κλάδους.   Σημείωσε το γεγονός ότι η Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας, που για αρκετό κόσμο θεωρείται και ως η ναυαρχίδα Σχολή του Πανεπιστημίου, διατηρεί και ενισχύει τους δεσμούς της με τη Βιομηχανία και τα αναγνωρισμένα Επαγγελματικά Σώματα προκειμένου να μεγιστοποιήσει το όφελος των φοιτητών της και ανακοίνωσε ότι, εντός του επόμενου μήνα ολοκληρώνεται και η κατασκευή των νέων εργαστηρίων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής, επί της οδού Ελευθερίας, προσδίδοντας αυξημένες εκπαιδευτικές και ερευνητές δυνατότητες στο Τμήμα, το οποίο κατά την φετινή Τελετή Αποφοίτησης, θα παραδώσει τους πρώτους Διδακτορικούς Τίτλους του ΤΕΠΑΚ, ιστορική εξέλιξη για το Πανεπιστήμιο. 

Η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Τούλα Ονουφρίου σε σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε, σημείωσε ότι οι πρώτοι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου έτυχαν πολύ ευνοϊκής αποδοχής από ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς φορείς και συνεχίζουν τις σπουδές τους με επιτυχία σε κορυφαία Πανεπιστήμια. Δήλωσε την προσήλωση της Σχολής στη συνεχή αναβάθμιση και επιδίωξη της αριστείας σε όλους τους τομείς, καθώς και την αδιάλειπτη μέριμνα για την πορεία των αποφοίτων και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στο ΤΕΠΑΚ, τονίζοντας με αισιοδοξία την προσδοκία για επιτυχημένη συνέχεια.

Ακολούθησε η απονομή βραβείων και αριστείων στους πρωτεύσαντες φοιτητές/φοιτήτριες του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες που βραβεύθηκαν, εκτός από το χρηματικό βραβείο που ευγενικά προσέφεραν οι χορηγοί (εταιρίες, ιδρύματα και οργανισμοί), παρέλαβαν και πιστοποιητικό βράβευσης «αριστείο», για την εξαίρετη επίδοση στα μαθήματα, την επιμέλεια, την αφοσίωση αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Πρωτεύσαντες Φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής.

Βραβείο από την Κοσμητεία  της Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας, για τον πρωτεύσαντα απόφοιτο του Κλάδου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στην Φοίβια Νικολάου.

Η Απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Δρ Δημήτρη Κοντίδη και του Βραβείου από τον Κοσμήτορα της Σχολής Αναπληρωτή Καθηγητή Κρίστη Χρυσοστόμου.

 

Βραβείο από την Κοσμητεία της Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας για τον πρωτεύσαντα απόφοιτο του Κλάδου  Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, στη Θεοδοσία Παναγιώτου.

Η Απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου και του Βραβείου από τον Κοσμήτορα της Σχολής

 

Βραβείο που χορηγήθηκε από την εταιρεία Sprel Ltd για την απόφοιτο με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση του Κλάδου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στην Ξένια  Ανδρέου.

 

Η απονομή του Αριστείου και Βραβείου έγιναν από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Καθηγητή Τάκη Κασπαρή.

 

Βραβείο από το Institution of Engineering and Technology για την φοιτήτρια με την δεύτερη καλύτερη επίδοση του Κλάδου Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Ορθοδοξία Μιτσή.

Η απονομή του Βραβείου έγινε από τον εκπρόσωπο του Institution of Engineering and Technology στην Κύπρο κ Σαββα Σαββίδη και του Αριστείου από τον Πρόεδρο του Τμήματος.

 

Βραβείο από την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου για τον πρωτεύσαντα φοιτητή του Τρίτου έτους Σπουδών, Πέτρο Χαραλάμπους

 

 

Η απονομή του Αριστείου και του Βραβείου έγιναν από τον Πρόεδρο  του Τμήματος.

 

Βραβείο από την εταιρεία  Ransford Properties Ltd για την πρωτεύσασα φοιτήτρια του Δεύτερου έτους Σπουδών Μαρία Αργυρού

 

 

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος και του Βραβείου από την εκπρόσωπο της εταιρείας κα Αννα Αγαπίου.

 

Βραβείο από την εταιρεία Vert et Blanc Enterprices Ltd για τον πρωτεύσαντα φοιτητή του Πρώτου έτους Σπουδών Γιαννάκη Ανδρέου.

 

 

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος και του Βραβείου από την εκπρόσωπο της εταιρείας κα Άννα Αργυρού.

Πρωτεύσαντες Φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών.

 

Βραβείο από την Κοσμητεία της Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας για τον πρωτεύσαντα απόφοιτο του τμήματος Αβραάμ Αβραάμ.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από την Αντιπρύτανη Ακαδημαικών Υποθέσεων, Καθηγήτρια Τούλα Ονουφρίου, και του Βραβείου από τον Κοσμήτορα της Σχολής.

 

Βραβείο από το Ιnstitute of Engineering and Technology για τον απόφοιτο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στον Ανδρέα Κουλέρμο.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών, Αναπηρωτή Καθηγητή Στέλιο Χούλη και του Βραβείου από τον εκπρόσωπο του Institute of Engineering and Technology κο Σάββα Σαββίδη.

 

Βραβείο από το Σύνδεσμο Μηχανολόγων Μηχανικών Κύπρου για τον πρωτεύσαντα φοιτητή του Τρίτου έτους Σπουδών Φοίβο Φράγκου.

 

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος και του Βραβείου από την πρόεδρο του Συνδέσμου Μηχανολόγων Μηχανικών Κύπρο κα Ελίζα Βασιλείου.

 

Βραβείο από την εταιρεία Chr. Mavromati (Pumps) Ltd για τον πρωτεύσαντα φοιτητή του Δεύτερου έτους Σπουδών Χάρη Γεωργίου.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος και του Βραβείου από την εκπρόσωπο της εταιρείας κα Ελίζα Βασιλείου.

Βραβείο από την εταιρεία Vert et Blanc Enterprises Ltd για την πρωτεύσασα φοιτήτρια του Πρώτου έτους Σπουδών Νικολέττα Πραστίτη

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Καθηγητή Θεόδουλο Καττάμη και το Βραβείο από  την εκπρόσωπο της εταιρείας κα Άννα Αγαπίου.

Πρωτεύσαντες Φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής:

Βραβείο από την Κοσμητεία της Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας για τον  πρωτεύσαντα απόφοιτο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής, Ανδρέα Καρασάββα.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από την Αντιπρύτανη Ακαδημαικών Υποθέσεων και του Βραβείου από τον Κοσμήτορα της Σχολής

Βραβείο από το Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου για την απόφοιτο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση Χρυστάλλα Κυριάκου.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής, Αναπληρωτή Καθηγητή Διόφαντο Χατζημιτσή και του Βραβείου από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου κ Νίκο Νεοκλέους. 

Βραβείο από την εταιρεία Miltiades Neophytou Civil Engineering Contractors & Developers Ltd για τους εξίσου πρωτεύσαντες του Τρίτου έτους Σπουδών, Γεώργιο Σταύρου και Γιάννη Βαρβάρη.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος και του Βραβείου από τον εκπρόσωπο της εταιρείας Miltiades Neophytou Civil Engineering Contractors & Developers Ltd. κ Στέλιο Σιώπη.

Βραβείο από την εταιρεία Iacovou Brothers Constructions Ltd για την πρωτεύσασα φοιτήτρια του Δεύτερου έτους Σπουδών Αγγελίνα Χριστοδουλίδου.

 

 

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος και του Βραβείου από τον εκπρόσωπο της εταιρείας Iacovou Brothers Constructions Ltd κ Χριστοφή Χριστοφή.

Βραβείο από τον Σύνδεσμο Τοπογράφων και Αγρονόμων Μηχανικών Κύπρου, για τον πρωτεύσαντα φοιτητή του Πρώτου έτους Σπουδών Βασίλη Καλογήρου.

Η απονομή του Αριστείου έγινε από τον Πρόεδρο του Τμήματος  και του βραβείου από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Τοπογράφων και Αγρονόμων Μηχανικών Κύπρου κ Πανίκο Παπαδόπουλο.

Με την ομηρική ευχή στους πρωτεύσαντες «Αιέν Αριστεύειν» έληξε το πρώτο μέρος της τελετής.  

 

Ακολούθησε δεξίωση.