Βραβεία και διακρίσεις φοιτητών του ΤΕΠΑΚ – Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας – ΑΞΙΚ στον Παγκύπριο Γαστρονομικό Διαγωνισμό 2022


Νέα-Ανακοινώσεις Φοιτητικά Νέα

Το ΤΕΠΑΚ - Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας – ΑΞΙΚ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στον Παγκύπριο Γαστρονομικό Διαγωνισμό 2022 που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων /Γαστρονομών Κύπρου – Eurotoques στα πλαίσια της επαγγελματικής έκθεσης HORECA-Gastronomia 2022 που πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Νοεμβρίου 2022 στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου.

Οι φοιτητές της Ακαδημίας διαγωνίστηκαν σε επτά κατηγορίες (Grand Prix Challenge, Young Chef of the Year, Young Pastry Chef of the Year , Cyprus Brunch, Two to Tango Grand Prix College, Celebration Cake – Open , Art Bread Display– Open) με φοιτητές του προγράμματος Μαγειρικών Τεχνών και Ξενοδοχειακής Διεύθυνσης.

Συνολικά οι φοιτητές της Ακαδημίας εξασφάλισαν 4 χρυσά,  (από τα οποία τα τρία είναι Κύπελλα), 3 αργυρά, 3 χάλκινα.


Αναλυτικά οι φοιτητές της Ακαδημίας διακρίθηκαν στις πιο κάτω κατηγορίες:

  • Grand Prix Challenge – Χρυσό (Κύπελλο)

(Δημητρίου Θεογνωσία, Κυριάκου Παναγιώτης, Τρύφωνος Ραφαήλ, και Χαραλάμπους Κυριάκος)

  • Young Chef of the Year – Χρυσό (Κύπελλο)

(Δημητρίου Θεογνωσία)

  • Young Chef of the Year – Αργυρό

(Κυριάκου Παναγιώτης)

  • Young Pastry Chef of the Year – Χρυσό (Κύπελλο)

(Οικονόμου Αχιλλέας)

  • Young Pastry Chef of the Year – Αργυρό
    (Παναγιώτου Παναγιώτης)
  • Young Pastry Chef of the Year – Χάλκινο

Παναγιώτου Ρηγίνος

  • Cyprus Brunch – Αργυρό

Ιωάννου Αγάθη και Παναγιώτου Ρηγίνος

  • Cyprus Brunch – Χάλκινο

Μάστρου Κωνσταντίνα και Κυριάκου Παναγιώτης

  • Two to Tango Grand Prix College – Χάλκινο

(Παναγιώτου Παναγιώτης και Παναγιώτου Ρηγίνος)

  • Celebration Cake – Αργυρό
    (Χαριλάου Φραγκίσκος)
  • Celebration Cake – Χάλκινο

(Ιωάννου Αγάθη)

  • Art Bread Display– Open – Χρυσό

(Οικονόμου Αχιλλέας)

Η  συμμετοχή σε διαγωνισμούς αποτελεί σημαντικό εκπαιδευτικό εργαλείο, μέσα από το οποίο αναπτύσσονται ο ζήλος, η αρτιότητα, η δημιουργικότητα και η ευγενής άμιλλα των φοιτητών και επιτυγχάνονται υψηλότερα μαθησιακά επίπεδα.

Πρόσφατα άρθρα

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Καθηγητή του ΤΕΠΑΚ, Αλέξη Σαβεριάδη, με τίτλο «Τουριστική Διακυβέρνηση: Παγιωμένες αντιλήψεις, προκλήσεις, προοπτικές»

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Καθηγητή του ΤΕΠΑΚ, Αλέξη Σαβεριάδη, με τίτλο «Τουριστική Διακυβέρνηση: Παγιωμένες αντιλήψεις, προκλήσεις, προοπτικές»

ΤΕΠΑΚ/Final Pitching Event: 9 καινοτόμες ιδέες στο αγροδιατροφικό τομέα παρουσιάζονται στο κοινό

ΤΕΠΑΚ/Final Pitching Event: 9 καινοτόμες ιδέες στο αγροδιατροφικό τομέα παρουσιάζονται στο κοινό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη το ΤΕΠΑΚ για το έργο που επιτελεί

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη το ΤΕΠΑΚ για το έργο που επιτελεί

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη το ΤΕΠΑΚ για το έργο που επιτελεί

Το ΤΕΠΑΚ - Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας – ΑΞΙΚ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στον Παγκύπριο Γαστρονομικό Διαγωνισμό 2022 που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων /Γαστρονομών Κύπρου – Eurotoques στα πλαίσια της επαγγελματικής έκθεσης HORECA-Gastronomia 2022 που πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Νοεμβρίου 2022 στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου.

Οι φοιτητές της Ακαδημίας διαγωνίστηκαν σε επτά κατηγορίες (Grand Prix Challenge, Young Chef of the Year, Young Pastry Chef of the Year , Cyprus Brunch, Two to Tango Grand Prix College, Celebration Cake – Open , Art Bread Display– Open) με φοιτητές του προγράμματος Μαγειρικών Τεχνών και Ξενοδοχειακής Διεύθυνσης.

Συνολικά οι φοιτητές της Ακαδημίας εξασφάλισαν 4 χρυσά,  (από τα οποία τα τρία είναι Κύπελλα), 3 αργυρά, 3 χάλκινα.


Αναλυτικά οι φοιτητές της Ακαδημίας διακρίθηκαν στις πιο κάτω κατηγορίες:

  • Grand Prix Challenge – Χρυσό (Κύπελλο)

(Δημητρίου Θεογνωσία, Κυριάκου Παναγιώτης, Τρύφωνος Ραφαήλ, και Χαραλάμπους Κυριάκος)

  • Young Chef of the Year – Χρυσό (Κύπελλο)

(Δημητρίου Θεογνωσία)

  • Young Chef of the Year – Αργυρό

(Κυριάκου Παναγιώτης)

  • Young Pastry Chef of the Year – Χρυσό (Κύπελλο)

(Οικονόμου Αχιλλέας)

  • Young Pastry Chef of the Year – Αργυρό
    (Παναγιώτου Παναγιώτης)
  • Young Pastry Chef of the Year – Χάλκινο

Παναγιώτου Ρηγίνος

  • Cyprus Brunch – Αργυρό

Ιωάννου Αγάθη και Παναγιώτου Ρηγίνος

  • Cyprus Brunch – Χάλκινο

Μάστρου Κωνσταντίνα και Κυριάκου Παναγιώτης

  • Two to Tango Grand Prix College – Χάλκινο

(Παναγιώτου Παναγιώτης και Παναγιώτου Ρηγίνος)

  • Celebration Cake – Αργυρό
    (Χαριλάου Φραγκίσκος)
  • Celebration Cake – Χάλκινο

(Ιωάννου Αγάθη)

  • Art Bread Display– Open – Χρυσό

(Οικονόμου Αχιλλέας)

Η  συμμετοχή σε διαγωνισμούς αποτελεί σημαντικό εκπαιδευτικό εργαλείο, μέσα από το οποίο αναπτύσσονται ο ζήλος, η αρτιότητα, η δημιουργικότητα και η ευγενής άμιλλα των φοιτητών και επιτυγχάνονται υψηλότερα μαθησιακά επίπεδα.