Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου EuroCALLΚύπρος

EuroCALLΚύπρος

Καλωσορίσατε στη κυπριακή ιστοσελίδα του EuroCALL.

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την κυπριακή ιστοσελίδα του EUROCALL, την Ευρωπαϊκή οργάνωση για τη Διδασκαλία των γλωσσών με τη Χρήση του Υπολογιστή.

Περισσότερες πληροφορίες για το EuroCALL Association μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του EUROCALLhttp://www.eurocall-languages.org/

EUROCALL 2021

Aug 25 - 27, 2021
 

Το συνέδριο EUROCALL 2021 θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 26-27 Αυγούστου 2021 ως μια πλήρως διαδικτυακή εκδήλωση που φιλοξενείται από το CNAM Paris. Θα προηγηθεί μια διαδικτυακή εκδήλωση έργου, το CATAPULT Symposium (Εκπαίδευση Υποβοηθούμενη από Υπολογιστές και Πλατφόρμες σε Upskill LSP Teacher), στις 25 Αυγούστου 2021 το οποίο θα φιλοξενηθεί από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.

Το φετινό θέμα του συνεδρίου είναι CALL (Εκμάθηση γλωσσών υποβοηθούμενη από τις νέες τεχνολογίες) και Επαγγελματικοποίηση.
 

Η τεχνολογία - ο νέος διαμεσολαβητής της μάθησης - έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο που μαθαίνουμε γλώσσες και έχει δημιουργήσει μια αίσθηση επείγοντος στην ανάγκη εκσυγχρονισμού της αρχικής και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των σημερινών και των αυριανών επαγγελματιών.

Ως αποτέλεσμα, εστιάζοντας στην έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία, αυτό το συνέδριο θα διερευνήσει τις δυνατότητες της τεχνολογίας και της επέκτασης των εκπαιδευτικών ευκαιριών σε ξένες γλώσσες για να παρέχει τη βάση για την αντιμετώπιση των τρεχόντων ζητημάτων που αντιμετωπίζουν τόσο η τριτοβάθμια εκπαίδευση όσο και η αγορά εργασίας στον 21ο αιώνα.

Μια βασική πτυχή της τρέχουσας κοινωνικοοικονομικής πραγματικότητας είναι να υποστηρίξει τους μαθητές στην αύξηση των δεξιοτήτων ξένων γλωσσών και άλλων ικανοτήτων που απαιτούνται στη σημερινή κοινωνία με τη μεσολάβηση της τεχνολογίας (ομαδική εργασία, διαχείριση έργων ή χρήση ψηφιακών τεχνολογιών για παράδειγμα) και να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την απασχολησιμότητά τους στην αγορά εργασίας.

Κύριοι Ομιλητές:

 

Laurent Filliettaz

καθηγητής εκπαίδευσης ενηλίκων, γλώσσας και εργασίας

Πανεπιστήμιο της Γενεύης

Geg Kessler

Καθηγητής καινοτόμου σχεδιασμού και τεχνολογίας μάθησης

Πανεπιστήμιο του Οχάιο

Rudy Loock

Καθηγητής Αγγλικών γλωσσολογίας και μεταφραστικών σπουδών

Πανεπιστήμιο της Λιλ

Denyze Toffoli

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Πανεπιστήμιο Τουλούζης ΙΙΙ - Paul Sabatier

Geoffrey Sockett

Professor of Language Sciences

University of Paris
 

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε στους πιο κάτω συνδέσμους:

Ιστοσελίδα του Συνεδρίου

Εγγραφή στο Συνέδριο

Πρόγραμμα του Συνεδρίου

Ομιλητές

Μείνετε ασφαλείς και να είστε καλά.

Mirjam (εξ ονόματος του Συμβουλίου του EUROCALL).

Ανανεώστε τη συνδρομή σας, βελτιώστε τις ψηφιακές σας δεξιότητες και ελάτε μαζί μας στο διαδικτυακό συνέδριο EuroCALL2021.

Σας περιμένουμε...

 
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

European Association for Computer-Assisted Language Learning

Cyprus University of Technology

Cyprus University of Technology